Algemeen

De Carbage Run 2023: ‘Aan al het mooie komt een einde’ (7)

- advertentie -

De Carbage Run Wintereditie 2023, volg je van dag tot dag op OldambtNu.nl. Het team: Team Soldiers of Sodom stuurt dagelijks een update over hun tocht, elke dag te lezen op deze website, OldambtNu.nl.

- advertentie -

Winschoten – Het zit erop voor deze week. Wat vorige week zondag mooi begon is gedurende week alleen maar mooier geworden. Zaterdagochtend stonden we fit en fruitig op, hetzelfde resultaat behaal je door te trainen bij Fit20 Winschoten. Heimwee kennen we niet, maar we hadden wel zin om weer naar huis te gaan. Met enige weemoed kijken we terug op een goeie week.

Een week met elkaar in 1 auto schept een goede band, net als bij Hemmes Bandenservice. Ook daar word je voorzien van goede banden. Uitdagende opdrachten hebben onze creativiteit geprikkeld en tot op dit moment tot een onbekend resultaat geleid. In ieder geval geen top 3, maar we hebben nog de hoop dat we de top 5 hebben gehaald.

Dat was vooraf ook onze doelstelling. We worden daar binnenkort over geïnformeerd en het resultaat zullen we delen op onze social mediakanalen. Desondanks krijgen we energie van alles wat we beleefd hebben. Dezelfde energie kunt u krijgen door gebruik te maken van de producten van Solis Energy.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Vanuit Nederland naar Duitsland, door Polen, Tsjechië en Slowakije heeft ons weer nieuwe delen van Europa laten zien. Een reis waar we weer met veel plezier op terugkijken. Bij Schipper & Schipper bent u verzekerd van net zo’n mooie reis en alle financiën op een rijtje.

- advertentie -

Onderweg een eitje bakken, een kopje koffie zetten (van Koffieplein.nl), broodje smeren, alles mee om de auto te onderhouden. We hadden alles in en op de auto meegenomen, daar hadden we genoeg voorzieningen voor. Voorzieningen die TravelProShop ook graag aan u verstrekt voor uw volgende reis.

- advertentie - 

In de prachtige stad Krakau werden we door een lokale propper aangesproken als ‘the sausagefarmers’. Dit deed ons uiteraard direct denken aan de heerlijke rookworsten van HEMA Winschoten. De reclame stickers op onze auto zijn voorzien door Faber reklame en kende een ongekende kwaliteit. Sneeuw, regen, ijzel, wind, indoor, outdoor, niets kreeg de stickers kapot. Pit in & outdoor service voorziet u van dezelfde kwaliteit!

Wij hebben deze week weer wat nieuwe dingen gezien en nieuwe ervaringen opgedaan. Nieuwe zaken die u ook op kan doen bij Oldambtnu.nl, via de app of de website.

Als laatste en belangrijkste sluiten we deze reis en dit verslag af met een oprecht dank je wel naar jullie. De vele reacties die we dagelijks ontvingen waren extra motivatie om gemotiveerd aan de gang te blijven.

Wij kijken met heel veel plezier terug op deze week en zijn stiekem alweer een beetje aan het kijken naar volgend jaar. Ben jij er dan ook weer bij? Tot die tijd kan je ons blijven volgen op Facebook of Instagram.

Wil je alle verslagen teruglezen? Klik dan hier

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button