Algemeen

Bos op Houwingaham krijgt zijn waterval terug!

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Al heel wat jaren ligt hij er, de waterval in het bos op Houwingaham. Jarenlang was hij nauwelijks zichtbaar, door verschillende wildgroeiende planten was deze betonnen constructie helemaal overwoekerd.

- advertentie -

Toen hij is aangelegd was er ook elektriciteit aanwezig om het water de waterval in te krijgen. Maar door graafwerkzaamheden is deze kabel kapotgetrokken.

In samenwerking met Waterschap Hunze en Aa’s, Staatsbosbeheer, Gemeente Oldambt, Dorpsbelangen Bad Nieuweschans en Stichting 5 Oldambtster Dorpen is het mogelijk gemaakt de waterval weer in werking te stellen. Ook is er een mooi flonderpad aangelegd. Maandag 6 maart wordt de waterval in het bos op Houwingham heropend.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button