Algemeen

Tweede editie LOB-festival groot succes

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen woensdag 8 februari heeft het Noorderpoort een tweede editie georganiseerd van het LOB-festival, met het thema: “mijn toekomst”. Dit evenement vond plaats in de Harbour Jazz Club te Winschoten. LOB staat voor loopbaanoriëntatie en -begeleiding.

- advertentie -

Dit festival is ontstaan om onze laatste jaars MBO studenten van Noorderpoort Winschoten en Veendam zo goed mogelijk op weg te helpen naar een vervolgstap. Dit kan zijn naar een vervolgopleiding of naar werk. Het festival bestond uit workshops waar studenten zich op konden inschrijven en uit een markt waar ze informatie konden halen.

Verschillende organisaties hebben hieraan meegewerkt waaronder: Hanze hogeschool Groningen, CNV, FNV, Leerwerkloket, DUO, school als wijk, Afeer, sociaal werk oldambt en VKB. Verder hebben studenten ook een steentje bijgedragen.

Zo hebben de eerste jaars studenten van de opleiding servicemedewerker breed de hapjes, drankjes en lunch verzorgd, tweede jaars studenten media vormgeving hebben professionele foto’s gemaakt van de gasten voor bijvoorbeeld hun Linkedin pagina of C.V. en studenten van de opleiding sign hebben de banners en bewegwijzering verzorgd.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button