Algemeen

Inschrijving Dag van het Park geopend

- advertentie -

Winschoten – Op zondag 28 mei staat het Stadspark in Winschoten van 13.00 – 17.00 uur weer in het teken van het evenement Dag van het Park. Tijdens dit evenement kunnen verenigingen, clubs, stichtingen, sportscholen en zo nog veel meer zich laten zien aan het publiek. Dit kan door middel van informatieverstrekking, een activiteit, workshop: er valt van alles te bedenken. Deelname is bovendien helemaal gratis!

- advertentie -

Inschrijven
Een niet te missen kans dus om de, gemiddeld, 3000 bezoekers te laten zien wat jouw organisatie in zijn mars heeft. Inschrijven is vanaf vandaag mogelijk, inschrijvingen dienen voor 28 april binnen te zijn. Inschrijven doe je door een e-mail te sturen naar mick@zogroningen.nl.

Locatie
Locatie van het evenement is het prachtige Stadspark. Tijdens het wandelen van de route door het park wordt de bezoeker continue verrast door allerlei activiteiten. Dans, sport, informatievoorziening, springkussens, snacks, oude brandweerauto’s: je kan het zo gek niet bedenken. Past jouw vereniging hier mooi tussen met een leuke activiteit? Twijfel dan niet en meld je zo spoedig mogelijk aan!

Prijs
Tijdens deze editie kunnen de niet commerciële deelnemers een gooi doen naar een prijs. Een driekoppige jury loopt gedurende het evenement rond om alle activiteiten te beoordelen. De aangewezen winnaar ontvangt vervolgens een cheque van 200 euro. Vaak en welkome aanvulling op de clubkas!

Kortom: voldoende redenen om je nu direct in te schrijven voor dit leuke, gezellige evenement!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button