Algemeen
Veel gelezen

Jan Smit laat vele Oldambtster fans in De Klinker weer genieten van eigen nummers

- advertentie -

Winschoten – Jan Smit is weer helemaal terug. Met z’n theatertour ‘Boven Jan’ wist hij vrijdagavond in een uitverkochte De Klinker zijn trouwe Oldambtster fans weer helemaal voor zich te winnen. Samen met de Marcel Fisser band, al weer 20 jaar zijn vaste begeleidingsband, bracht hij vele oude hits, maar ook de nieuwste nummers van zijn onlangs verschenen CD Boven Jan ten gehore.

- advertentie -

Jongste fans
Hij was weer de oude Jan Smit, die weer tijd nam voor zijn jongste fans. Tijdens het concert vond hij vele fotomomenten om op de foto te gaan. Maar waar het om ging was natuurlijk zijn muziek. Op sublieme wijze en heel goed bij stem wist hij de ruim 700 bezoekers nummers als ‘Als de morgen is gekomen’, maar ook zijn nieuwste single ‘Zolang je bij me bent’ te performen. Dit nummer is door Jan zelf geschreven samen met Alain Clark en is voor de CD opgenomen in de Abbey Road Studio’s. Ook het nummer ‘Laura’ oogstte weer veel bijval van het publiek.

3 jaar geleden bracht Jan zijn platina-album Met Andere Woorden uit. Een project waarbij gerespecteerde collega’s uit het vak voor hem gingen schrijven. Onder andere Bløf en Miss Montreal behoorden bij de line-up. Een bijzonder album, maar zonder eigen geschreven liedjes.

Daar is nu weer verandering in gekomen met z’n nieuwste album, weer helemaal zelf geschreven, met lekkere zomerse nummers als De Spiegel, Tussen Jou en Mij, Liefde is  enz.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button