Sport
Veel gelezen

Lichtpuntje in toekomst RUN Winschoten, 47e RUN een feit

- advertentie -

Winschoten – Na veel onzekerheid kwam het bestuur van de RUN Winschoten met goed nieuws. De 47e RUN wordt dit jaar een feit. Tot het einde van januari dit jaar had de run maar een 3-koppig bestuur, te weinig om zo’n groot evenement in goede banen te kunnen begeleiden op bestuurlijk niveau.

- advertentie -

Op bestuurlijk vlak zijn de functies bijna weer volledig ingevuld. “Onze nieuwe voorzitter is Hans Olthof en nieuwe secretaris Alje Wierenga. Erik Meijer wordt de nieuwe racedirector. De nieuwe voorzitter, secretaris en racedirector hebben met de nog twee zittende bestuursleden (Henk Nieborg en Janny Heijerman) de drive om de RUN weer te laten bloeien.” schrijven ze in hun persbericht.

Het bestuur is daarmee nog niet compleet, ze zijn nog zoekende naar een penningmeester.

Kopzorgen
Toch zijn de kopzorgen nog niet weg bij het bestuur. Er is nog elk jaar een (groot) te kort aan vrijwilligers. Vrijwilligers zijn altijd nodig en dat geldt ook voor de organisatie van de RUN. Wil je ook een steentje bijdragen? Bij alle onderdelen van de RUN (en commissies) zijn nieuwe vrijwilligers hartelijk welkom. 

Financiën
Ook de financiën zou een probleem worden bij de Stichting Ultraloop Winschoten. “Gelukkig heeft de gemeente de subsidie met een gedeelte verhoogd, hier zijn we enorm blij mee.” aldus Janny Heijerman. “We gaan dit jaar ook actief op zoek naar sponsoren, om zo de kosten dekkend te houden.”

Voor informatie en/ of aanmelden voor een functie, sponsor of als penningmeester stuur een mail naar secretariaat@runwinschoten.nl.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button