Algemeen

5-jarige Fien wint fotowedstrijd van Winkelstad Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Tijdens het evenement ‘Winschoten in Love’ konden mensen op de foto in de Langestraat en deden automatisch mee aan de fotowedstrijd. De wedstrijd was simpel, krijg de meeste likes en win een op maat gemaakt portret van jezelf!

- advertentie -

De 5-jarige Fien uit Winschoten heeft de fotowedstrijd gewonnen. “We waren al op de foto geweest,” zegt haar moeder Sharon. “Nadat we een broodje hadden gegeten bij de lokale bakker wilde Fien graag alleen op de foto, ze zei: ‘Als ik alleen op de foto ga krijg ik vast de meeste likes en win ik misschien wel!’ Zo gezegd zo gedaan!” lacht Sharon.

Het portret, gemaakt door Marcella Stam, kreeg Fien de afgelopen week uitgereikt uit de handen van centrummanager Edwin Boomstra.

Volg ook Winkelstad Winschoten op Facebook en Instagram.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button