Incidenten

‘Slimbo’ maakt foto met bord “Welkom in Nederland” en wordt gepakt met wapens

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Een bestuurder die vorig weekend de grens overkwam bij Bad Nieuweschans vond het nodig om te stoppen op de vluchtstrook om op deze manier een foto van zijn auto te kunnen maken bij het bord ‘Welkom in Nederland.’

- advertentie -

De man werd gezien door het Grensoverschrijdend Politieteam en werd staande gehouden ter zake Wegenverkeerswet 1994. Tijdens een controle in het voertuig troffen de wachtmeesters van de Marechaussee 2-maal een busje pepperspray aan, dit is verboden volgens de Wet Wapens en Munitie en zijn daarom in beslag genomen.

De man heeft een proces-verbaal gekregen voor onnodig stilstaan op de vluchtstrook en voor het illegaal wapenbezit. De pepperspray zal vernietigd worden.

View this post on Instagram

A post shared by Koninklijke Marechaussee Noord (@marechaussee_noord)

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button