Incidenten

Man wordt voor 6e keer betrapt voor rijden zonder rijbewijs

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Tijdens een patrouille van het GPT (Grensoverschrijdend Politieteam) werd deze grijze Ford gezien. Uit het verleden blijkt dat de bestuurder van deze auto geen rijbewijs heeft. Opnieuw ging voor deze man het ‘stopbordje’ aan.

- advertentie -

De bestuurder werd aan de kant gezet en gecontroleerd. Hieruit bleek dat de bestuurder nu voor de 6e keer zonder rijbewijs aan het rijden was.

“In overleg met de Officier van Justitie (OvJ) hebben we het voertuig in beslag genomen en de bestuurder met een proces-verbaal op zak voor het rijden zonder rijbewijs, heengezonden.” aldus de Marechaussee.

Het Grensoverschrijdend Politieteam
Het Grensoverschrijdend Politieteam (GPT) Bad Nieuweschans is een samenwerking tussen Koninklijke Marechaussee (NL), het directoraat Federale Politie Hannover en het directoraat Politie Osnabrück (Nedersaksen).

Het team voert gezamenlijke patrouilles uit in het Duits-Nederlandse grensgebied ter bestrijding van grensoverschrijdende misdrijven zoals mensensmokkel, mensenhandel, documentcriminaliteit, drugshandel, witwassen van geld en motorvoertuigencriminaliteit. Het team is gevestigd in het federale politiedistrict Bunde.

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button