Economie

Zorgadviesburo ANEL viert opening van nieuw kantoorpand in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Zorgadviesburo ANEL vierde zaterdagochtend de opening van een nieuw kantoorpand aan de Ossevenne 11 in Scheemda. Het bedrijf is 2008 opgestart met een kantoor aan huis. In 2017 besloot eigenaresse Annet Elzer de zaak te verhuizen naar een huurpand aan de Haven Zuidzijde in Scheemda.

- advertentie -

“Inmiddels is het team gegroeid, zo zit mijn man Jan en mijn zoon Rik ook bij het bedrijf. Daarnaast hebben we nog 3 medewerkers in dienst en groeit het bedrijf nog steeds.” zegt Annet. “Daarom is er besloten te kijken naar een eigen pand. Het was een lang gekoesterde wens om een eigen bedrijfspand te hebben.”

De openingshandeling werd verricht samen met Annet en wethouder Gert Engelkens. Dit gebeurde met een grote schaar onder toezicht van genodigde gasten.

(lees verder onder de foto)

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

Werkzaamheden
De werkzaamheden bij Zorgadviesburo ANEL bestaan voornamelijk uit bewindvoering/mentorschap en curatele. “We verzorgen ook de administratieve begeleiding na een overlijden én bieden daarnaast ook budgetbeheer aan voor onze cliënten. Bij Zorgadviesburo ANEL vinden we laagdrempeligheid, korte lijntjes en persoonlijk contact erg belangrijk. Onze cliënten hebben een naam en geen dossiernummer.” zegt Annet.

“Lukt het je niet om je eigen financiën op orde te krijgen? Heb je schulden en kom je er niet meer uit? Twijfel niet langer en loop gewoon eens bij ons binnen zodat we samen kunnen bouwen aan jouw toekomst.”

Meer informatie is te vinden op de website.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button