Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Verjaardagen

Breaking: NS-conducteur wordt voor de 2e keer 30 jaar in 10 jaar tijd!

- advertentie -

Scheemda – Onze verslaggever is vandaag afgereisd naar Scheemda. NS-conducteur, Groninger-tafeltennis-kampioen, gerespecteerd musicus en bierliefhebber Eelko Haan wordt voor de 2e keer 30 jaar in 10 jaar tijd! De 30-jarige Haan woont sinds kort aan de Wilhelminalaan in (zoals hij het zelf noemt) ‘het mooiste buurtje van Scheemda’.

- advertentie -

Aangekomen bij zijn huis is duidelijk te zien dat Eelko wederom 30 is geworden. Zijn huis is door zijn vrienden uitbundig versiert. Aan de voorgevel is een vlag te zien waarop staat: “Ik ben jarig, 3 keer toeteren!”. U begrijpt wel, dit zorgt voor een toeter-ovatie van jewelste!

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Een terugblik… Wie is Eelko Haan?
Eelko Haan is een geboren en getogen Scheemter. In zijn leven heeft hij al veel memorabele momenten mee mogen maken. Zo is deze bijzondere conducteur tijdens zijn vakanties vaak op het toilet te vinden. Buitenlands eten is niet aan hem besteed. Verder werd het eerder in dit artikel al genoemd: Eelko is Gronings Tafeltennis-kampioen. Dit wegens gebrek aan tegenstanders.

Ook is Eelko kampioen in het net-op-het-verkeerde-moment-op-de-verkeerde-plek-zijn. Zo heeft hij een blijvende herinnering overgehouden aan het stappen, waar het er zo hard om weg ging dat de barkrukken door de lucht vlogen..

Over vliegen gesproken. Wist u dat tijdens een rit in zijn eerste auto, de spoiler van zijn auto is gewaaid? Uiteraard heeft Eelko dit pronkstuk goed bewaard.

Vooruitkijkend….
De toekomst ziet er rooskleurig uit voor de 30 jarige Haan; een prachtig huis, een lieve vriendin en de leukste, gezelligste vriendengroep die je je kunt wensen! Eelko, van harte gefeliciteerd! 11 maart proosten we op dit jubileum. Op naar het volgende jubileum!

 

 

- advertentie -
Back to top button