Economie

De Groot Zonwering verlaat vertrouwde plek en verhuist naar Drenthe

- advertentie -

Scheemda – De Groot Zonwering, sinds 2001 gevestigd aan de Kerkstraat in Scheemda, gaat de vertrouwde plek verlaten.

- advertentie -

Door de vele aanvragen is het huidige pand te klein geworden. “We hebben in de regio gekeken naar een geschikt pand, helaas was er niets wat voldeed aan onze eisen,” zegt Inge Hoekstra, eigenaresse van het bedrijf. “We hebben in de gemeente wel een aantal panden op het oog gehad, helaas kon de gemeente Oldambt daarin niets voor ons betekenen, dit zorgde ervoor dat we buiten Oldambt zijn gaan kijken.”

Verhuizen
“In Gieten vonden we een mooi pand wat voldeed aan onze wensen,” zegt Inge. “We hebben daarom de knoop doorgehakt om te verhuizen naar Drenthe. Hoewel we Scheemda daarmee verlaten, verandert er voor onze klanten verder niets.”

Foto: OldambtNu.nl

“Wij zullen ons nog steeds in deze regio inzetten voor diverse soorten reparaties en onderhoud van bestaande zonwering. En uiteraard kunnen de mensen nog altijd bij ons terecht voor geheel nieuwe zonwering, zoals rolluiken, screens, buitenjaloezieën en terrasschermen.”

“In het nieuwe pand komt een showroom waar we de klant meer kunnen laten zien dan op onze huidige locatie.” Momenteel is De Groot Zonwering bezig met het gereed maken van het nieuwe pand. “De opening is op zaterdag 15 april, vanaf die datum zijn we te vinden aan de Hoevenkamp 4 in Gieten.”

Op zaterdag 18 maart 2023 houdt De Groot Zonwering een Garage-sale. U kunt dan aan het pand aan de Kerkstraat 1 terecht voor nieuwe en gebruikte zonwering die ze niet meenemen naar Gieten.

U bent van harte welkom tussen 11.00 – 15.00 uur.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button