Algemeen

Opnames Taarten van Abel in Westerlee

- advertentie -

Westerlee – Het bekende Zapp programma Taarten van Abel heeft opnames gemaakt in het Oldambt en kwam in de Tranendallaan op bezoek bij Ulpen.

- advertentie -

Zondag 12 maart om 9.30 is er weer een nieuwe aflevering van Taarten van Abel bij Zapp op NPO3. Bakker Abel (Siemon de Jong) gaat samen met een kind een taart maken voor een speciaal iemand. En tijdens het versieren wordt er van alles besproken. Door Abel zijn inlevingsvermogen en altijd open en rechtdoorzee vragen, komen de meest prachtige of openhartige verhalen tevoorschijn.

De aflevering van 12 maart is in Westerlee opgenomen. Abel ging op bezoek bij de lieve Ulpen om samen een taart te maken. Een taart voor opa die ook zijn beste vriend is. Weten waarom juist opa deze taart gaat krijgen? Kijk dan naar deze aflevering.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button