Sport

Voetbalvereniging WVV1896 start eigen voetbalschool in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – “Voetbalvereniging WVV1896 in Winschoten is een bloeiende vereniging waar plezier en prestatie hand in hand gaan. Iedereen is welkom bij ons. Er is een aanbod voor jongens en meiden vanaf 5 jaar. Een maximale leeftijd hebben we niet!” schrijven ze in hun nieuwsbericht.

- advertentie -

WVV investeert al jaren in een goede jeugdopleiding. “Dat doen we door te werken met een combinatie van gediplomeerde trainers en betrokken vrijwilligers. Onze selectieteams voetballen op hoog niveau, dat is geen doel op zich maar wel het resultaat van onze gezamenlijke inspanningen. Maar bovenal gaat het bij WVV om lekker actief bezig te zijn, te sporten in de buitenlucht en samen met je voetbalmaatjes te trainen.” aldus de voetbalclub.

In Oldambt, waar sprake is van bewegingsarmoede, is bewegen belangrijk. Sport verbindt, verbroedert en zorgt voor een gezondere leefstijl. WVV ondersteunt deze doelen door de reguliere trainingen en wedstrijden.

Voetbalschool
Vanaf september 2023 start WVV met een eigen voetbalschool. “Alle jeugdleden van 7 tot en met 12 jaar mogen daaraan meedoen! Gratis! Onder leiding van onze gediplomeerde trainers wordt er iedere week een extra trainingsactiviteit aangeboden waarbij met elkaar wordt getraind.” leggen ze uit.

Voor meer informatie kijk dan op de website van de voetbalclub.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button