Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Aftrap IBIS-trainingsprogramma 2023 door auteur ‘Onweerstaanbaar Ondernemen’ in De Ondernemersfactory

- advertentie -

Winschoten – Op 27 maart is Pedro van Helden – auteur van managementboek ‘Onweerstaanbaar Ondernemen’ – in Winschoten voor de start van het IBIS-trainingsprogramma. Dit programma bestaat uit tien workshops en is gericht op ondernemers die ondersteuning wensen bij het ondernemen. ‘Meer omzet’, ‘Zicht op eigen prestaties’ en ‘De klant die bij jou past’ zijn enkele onderwerpen die aan bod komen in het basisprogramma.

- advertentie -

De provincie Groningen heeft het IBIS-programma geaccrediteerd en subsidieert daarnaast 50% van het trainingsprogramma. Hierdoor is het voor ondernemers toegankelijk om te participeren aan de workshops. De Ondernemersfactory biedt daarnaast de mogelijkheid om mee te liften op communicatiemogelijkheden. Ondernemers kunnen het basisprogramma uitbreiden met een werkplek en persoonlijke begeleiding van een bedrijfsadviseur.

Plekken beschikbaar
Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Voor de groep ambitieuze ondernemers die op 27 maart start met het trainingsprogramma, ligt het boek ‘Onweerstaanbaar ondernemen’ gesigneerd klaar. Meer informatie is te vinden op www.deondernemersfactory.nl, via info@deondernemersfactory.nl of telefonisch: 0597 – 20 20 21.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button