Sport

Dansers The Legacy Winschoten in de prijzen

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zaterdag namen de teams van Dansschool The Legacy, onder leiding van Désiree Hiele, deel aan de tweede voorronde van het NNKS (Noord Nederlands Kampioenschap Streetdance) op Urk. Tijdens deze voorrondes kan men punten behalen. Bij het behalen van voldoende punten plaatst men zich voor de finale van het kampioenschap.

- advertentie -

Wedstrijdteam RECKLESS danste in de hoogste categorie DEMO 16-18 jaar, nadat zij tijdens de vorige voorronde gepromoveerd waren naar dit niveau. Hun Matrix act scoorde hoog in punten en zij werden dik verdiend eerste in de categorie.

Wedstrijdteam REQUEST danste in de selectie 11/12 jaar. Ook zij werden de vorige voorronde gepromoveerd naar dit niveau. Na een spetterende mix gedanst te hebben, vond de jury ze wederom de beste van de categorie en promoveerde het team opnieuw. De volgende wedstrijd komen zij uit in de DEMO 11/12 jaar. Een topprestatie om twee keer achter elkaar te promoveren.

Wedstrijdteam BUBBLICIOUS danste in de recreatie 9-10 jaar. De enthousiaste meiden gaven een spetterend optreden en mochten de vierde prijs in ontvangst nemen.

Alle teams hebben met hun optredens met gemak genoeg punten behaald voor deelname aan de finale van het kampioenschap.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button