Kort nieuws

Crowdfunding kinderzweefmolen op Bevrijdingsfestival Oldambt

- advertentie -

Oldambt – Stichting Bevrijdingsfestival Oldambt is in samenwerking met Kloosterboer Zekerheid Zonder Zorgen (Regiobank) een crowdfunding begonnen met als doel een zweefmolen voor op het kinderplein.

- advertentie -

“Stichting Bevrijdingsfestival Oldambt wil graag dat er dit jaar een kinderzweefmolen komt op het Bevrijdingsfestival Oldambt. Op deze manier vieren we met jong en oud de bevrijding op 5 mei.” aldus Betsie Beishuizen namens de stichting.

Een initiatief van Regiobank
Kloosterboer Zekerheid Zonder Zorgen is Zelfstandig Adviseur van Regiobank en steunt dit project. Zo worden ook de kinderen van Oldambt betrokken in het vieren van de vrijheid. Wilt u ook doneren? Ga dan naar www.samenvoordebuurt.nl. De inzamelingsactie loopt tot en met 19 april 2023.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button