Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Eerste namen bekend voor Festival Hongerige Wolf

- advertentie -

Hongerige Wolf – Op 14, 15 en 16 juli vindt het Festival Hongerige Wolf wederom plaats in het gelijknamige dorp. De eerste namen zijn inmiddels bekend gemaakt.

- advertentie -

“Wat gingen jullie weer lekker los op het Schapenveld vorig jaar. In de volle zon of de Groningse miezer, surfend over het publiek of dansend op een baal hooi, iedereen genoot op zijn eigen manier. We werken er hard aan om komende zomer weer net zo’n knallend feest neer te zetten als afgelopen editie.”

Wil je je alvast stilletjes een beetje verheugen op wat er komt? Hierbij alvast een voorproefje: Loupe, Neomi, Cavolo Nero, Clowd Cafe, Geonne Hartman, Brintex Collective en Josephine Odhil. Vanaf nu zal het programma langzaamaan op de website komen te staan. Meer weten over de bands? Check het het HIER.

En naast muziek, is er natuurlijk nog theater, dans, film, beeldende kunst, excursies en een uitgebreid kinderprogramma. Hierover de volgende keer meer! Kaarten zijn hier te bestellen.

Hulp gezocht
Heb jij een toffe foodtruck en maak je heerlijke gerechten van lokale en/of biologische producten om de honger van onze festivalbezoekers te stillen en wil je daarmee op ons festival staan? Meld je dan vandaag nog aan! In HONGERIGE Wolf zijn voldoende magen om te vullen, dus kom maar op met al die smakelijke hapjes!

Ben jij handig, sterk, creatief, vrolijk of misschien wel allemaal tegelijk? Dan zijn we op zoek naar jou! We kunnen namelijk altijd goeie vrijwilligers gebruiken die het leuk vinden om samen met het festivalvrijwilligersteam het te maken!

Of je nou vooral houdt van het grove sjouwwerk of juist goed bent in het uit de knoop halen van vlaggetjes, prima een biertje kunt tappen of mensen de weg kunt wijzen. Wij kunnen iedereen gebruiken die er zin in heeft! Meld je aan, geef aan wat jou het leukste lijkt om te doen en sluit je aan bij de wolvenroedel. Wie weet, maak je vrienden voor het leven!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button