Cultuur

Studenten media-vormgeving Campus presenteren bijzondere expositie

- advertentie -

Winschoten – Een bijzondere expositie deze week op De Campus in Winschoten. Een stageproject van de twintigjarige Duitse Rena Vissi opgegroeid in Bunde en studerend Duits – Nederlands aan het gymnasium van het Lehrambt in Münster. De expositie heeft de titel ‘Diversiteit en Inclusie’ meegekregen. Het gaat hierbij om werken van studenten aan de eerste en tweede leergang media-vormgeving.

- advertentie -

Onderdeel van opleiding
Docent Willem Frieswijk: “Alles wat er in de werken van deze expositie zit, is  onderdeel van de opleiding. Van fotografie, websites, tekstdesign etc. en ik vind dat het leuke aan deze school. Het is fijn dat deze mediavormgevers in spé nu ook een keer in de spotlights staan, in het Duits ‘Rampenlicht’. In februari zijn wij begonnen met de voorbereidingen te treffen voor deze expositie, waarbij Rena, wel de hoofdrol heeft gespeeld”.

Rena Vissi: “Ik was in het begin wel een beetje bang om met een dergelijk project van start te gaan, maar de motivatie van de heer Frieswijk, heeft mij er toe bewogen om deze expositie op te zetten. Ik heb gemerkt dat de studenten van media-vormgeving erg creatief zijn en ben super trots op het resultaat. Met het thema ‘Diversiteit en Inclusie’, kunnen de ontwerpers zich goed identificeren. Elke student is zo verschillend en uniek, dat juist deze individualiteit heel bijzonder is.”

De werken zijn allemaal heel verschillend, van schilderijen, fotografie tot digitale werken, maar ook een gedicht zijn te bewonderen. Deze expositie is vrij te bezoeken en duurt tot vrijdag 31 maart. Ze zijn overigens nog wel op zoek naar een nieuwe locatie, waar de werken langere tijd kunnen hangen. Voor aanmelding van een locatie kan men contact opnemen met willemfrieswijk@hotmail.com.

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button