Op stap

Mambo Beach Club bestaat 10 jaar!

- advertentie -

Winschoten – 10 jaar geleden hadden ze niet kunnen bedenken dat Mambo zo’n verschrikkelijk groot succes zou worden. Elke zaterdag weet het uitgaanspubliek Mambo te vinden en is de dansvloer stampvol!

- advertentie -

Er valt wel een boekwerk te schrijven over alle onvergetelijke herinneringen die zijn gemaakt in deze club. Avonden met een recorddrukte en meterslange rijen, artiesten die enthousiast werden onthaald door tientallen flitsende telefoons en gillende dames, van gedans en gesjans, van nieuwe vriendschappen tot hilarische momenten… Het gebeurde allemaal bij Mambo!

Tijd voor een verjaarsdagsfeestje
Zaterdag 15 april vieren ze het 10 jarig jubileum en proosten ze op nog vele jaren! Om dit speciale feestje compleet te maken, heeft Mambo naast verschillende verrassingen, niemand minder dan Miguell Kaidel uitgenodigd!

Een bekende DJ die hard op weg is naar de top. Hij staat op verschillende events en festivals en zaterdag 15 april in Mambo Beach Club!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button