Algemeen

Gevonden voorwerp: kast

- advertentie -

Winschoten – Wie oh wie… mist deze kast? Hij ligt al een poosje in de Parkwijk. Wie is hem toch zomaar kwijt geraakt? Zo’n kast, die mis je toch zou je denken. Waar laat je alle spulletjes die je er eens in bewaard hebt. Was je aan het opruimen en heb je hem even aan de kant gezet? Vergeten weer binnen te halen?

- advertentie -

Of wilde je het kastje kwijt? Toegegeven, hij is gedateerd, maar om hem nu zo in de struiken te deponeren? Had je geen idee waar de gemeentelijke vuilstortplaats is?  Of kon je geen manier te bedenken het daar te krijgen. Een tip? Je kunt het ook laten ophalen door de gemeente. Een belletje of even mailen is voldoende.

Zo jammer dit… laten we de omgeving met z’n allen een beetje netjes houden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button