Economie

B en F Vloeren na overname met frisse wind verder

- advertentie -

Heiligerlee – B en F Parketvloeren uit Oude Pekela is al jaren een begrip in de regio. Sinds 1 januari 2023 is het bedrijf overgenomen door Wiegert Drenth uit Heiligerlee en gaat het verder onder de naam B en F Vloeren. Wiegert heeft meer dan 32 jaar ervaring in het vak en was zelf werkzaam bij het bedrijf.

- advertentie -

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Wiegert legt zowel parket- als PVC- en laminaatvloeren. Daarnaast is hij gespecialiseerd in onderhoud en renovatie van vloeren. Maar ook voor herstelwerk kun je bij B en F Vloeren terecht, zoals bij waterschade of verzekeringswerk. “Wij realiseren alles van A tot Z”, zegt Wiegert vol trots.

B en F Vloeren bedient niet alleen klanten in het Oldambt, maar ook daarbuiten. Aanvragen uit Delfzijl en Klazienaveen zijn al binnen. “Een vast gebied heb ik niet, ik bekijk elke aanvraag zorgvuldig, alles is te bespreken,” aldus Wiegert die staat voor kwaliteit en vakmanschap.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

In tegenstelling tot het voormalige bedrijf uit Oude Pekela heeft Wiegert geen eigen showroom. “Ik heb veel stalen bij me, zodat de klant daarmee in de woning kan experimenteren. Daarnaast hebben mijn leveranciers uit Groningen wel een showroom, daar is veel keuze.”

Met Wiegert aan het roer kunnen klanten rekenen op de beste vloeren voor jarenlang woongenot. Wilt u meer informatie of advies? Wiegert staat u graag te woord.

(lees verder onder de foto)

- advertentie - 
Foto: ingezonden

Voor vrijblijvende informatie kunt u bellen met 06-25381732 of mailen naar info@benfvloeren.nl. B en F Vloeren is ook actief op Facebook en Instagram. Binnenkort vindt u alle informatie op www.benfvloeren.nl. Aan deze website wordt momenteel hard gewerkt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button