Incidenten

Schoorsteenbrand in Scheemda snel onder controle

- advertentie -

Scheemda – Maandagavond brak er een schoorsteenbrand uit in een woning aan de Scheemdermeerlaan in Scheemda. Gelukkig was de brandweer snel ter plaatse en wist deze het vuur snel onder controle te krijgen.

- advertentie -

De brandweer van Scheemda kreeg rond 19.15 uur een melding van een schoorsteenbrand. Ook de brandweer van Winschoten werd ingeschakeld voor de hoogwerker en zij waren binnen enkele minuten ter plaatse.

Met behulp van een hoogwerker werd de schoorsteen geïnspecteerd. Dankzij het snelle handelen van de brandweer bleef de schade beperkt tot de schoorsteen en kon verdere uitbreiding van de brand worden voorkomen. Na de bluswerkzaamheden heeft de brandweer het pand geventileerd en gecontroleerd op eventuele smeulende resten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button