Incidenten

Schoorsteenbrand snel onder controle in Beerta

- advertentie -

Beerta – Woensdag aan het begin van de avond brak er een schoorsteenbrand uit in een woning aan de Veenweg in Beerta. Gelukkig was de brandweer snel ter plaatse en wist deze het vuur snel onder controle te krijgen.

- advertentie -

De tankautospuit van post Finsterwolde werd omstreeks 17:40 uur gealarmeerd voor de brand. Ook de brandweer van Winschoten werd ingeschakeld voor de hoogwerker en zij waren binnen enkele minuten ter plaatse.

Met behulp van een hoogwerker werd de schoorsteen geïnspecteerd. Dankzij het snelle handelen van de brandweer bleef de schade beperkt tot de schoorsteen en kon verdere uitbreiding van de brand worden voorkomen.

Na een grondige inspectie heeft de brandweer het pand geventileerd en gecontroleerd op eventuele smeulende resten.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button