Algemeen

Winnende loten Voorjaarsactie Winschoten 2023 bekend

- advertentie -

Winschoten – De trekking van de verloting tijdens de Voorjaarsactie Winschoten 2023 heeft inmiddels plaats gevonden. De Voorjaarsactie vond plaats van donderdag 23 maart en duurde tot en met zaterdag 1 april.

- advertentie -

Ruim 215.000 loten zijn er uitgegeven. In totaal waren er 20 prijzen met als klapper op de vuurpijl, gaat de hoofdprijs naar Kreta voor 2 personen! De gelukkige winnaar met lotnummer 157843 kan heerlijk genieten van zon, zee en strand op dit prachtige Griekse eiland. Een vakantie om nooit te vergeten.

Maar het is niet alleen voor de hoofdprijswinnaar een feestje. Ook de andere prijswinnaars kunnen hun hart ophalen met mooie prijzen.

De gelukkige winnaars kunnen zich melden bij Bosma Bedden, Transportbaan 28 in Winschoten.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button