Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Kort nieuws

De Tweemaster viert Koningsspelen

- advertentie -

Winschoten- Regen of geen regen, de leerlingen van de Tweemaster in Winschoten lieten zich afgelopen donderdagochtend niet tegenhouden om buiten op het plein de openingsdans van de Koningsspelen te dansen.

- advertentie -

Alle 165 leerlingen van DKC de Tweemaster dansten op het nummer ZiggZagg van Kinderen voor Kinderen om zo de Koningsspelen te openen. De leerlingen en leraren waren feestelijk in het oranje gekleed. Na de start van de Koningsspelen buiten, konden de leerlingen binnen Hollandse spelletjes gaan doen.

De Koningsspelen zijn een sportief Oranjefeest waar bijna 1,3 miljoen kinderen afkomstig van 6.000 scholen in het primaire onderwijs in Nederland, het Caribisch deel van het Koninkrijk en Nederlandse scholen in het buitenland aan meedoen.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button