CultuurOp stap

“One of these nights” volledige Eagles set bij Motel Westcoast

- advertentie -

Winschoten – Motel Westcoast brengt sinds 2007 de populaire Amerikaanse Westcoast-muziek naar de theaters, tot genoegen van inmiddels zo’n 200.000 bezoekers. Belangrijkste troef is de meerstemmige zang: “Zelden hebben vier stemmen zo goed bij elkaar gepast”, hoorde OOR.

- advertentie -

In ‘One of These Nights’ wijdt de groep een hele set aan de legendarische Eagles. Na de pauze klinken met songs van befaamde groepen als The Beach Boys, Crosby, Stills & Nash, The Doobie Brothers, Fleetwood Mac en Joni Mitchell. De aanstekelijke muziek zorgt geheid voor een dampende zaal vol enthousiaste muziekliefhebbers, waarvan sommigen hun jeugd aan zich voorbij zien trekken en anderen nieuwe muzikale pareltjes ontdekken.

Ze komen op 13 mei naar Cultuurhuis de Klinker. Tickets koop je via de website van De Klinker of aan de kassa.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button