Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Vandaag Duitse Dag in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Vandaag wordt in Winschoten voor de tweede keer dit jaar een Duitse Dag georganiseerd. De Duitsers vieren vandaag de Dag van de Arbeid. Vanaf 10.00 uur is er een vlooienmarkt, braderie en entertainment. De winkels zijn ’s middags open.

- advertentie -

Bij onze Oosterburen is 1 mei, de Dag van de Arbeid, een Nationale feestdag. De winkels zijn daar die dag gesloten. Elk jaar komen vele Duitsers de grens over naar Nederland om er een dagje op uit te gaan.

Totaal zijn er 60 standhouders, in het centrum staan zo’n 35 kramen. Ook is er vandaag straattheater.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button