Op stap

Tweede Pinksterdag: Auto meeting in Winschoten

- advertentie -

Winschoten –  Onderdeel van het Winschoter Pinkster Event is Rolling Winschoten, waar je als auto liefhebber zeker heen moet. Hier zullen vele bijzondere auto’s staan zoals gepimpte / tuning auto’s van deelnemers uit Nederland, Duitsland en België.

- advertentie -

Hier vind je onder andere de zogenaamde VIP Area waar de meest bijzondere auto’s staan. Verder een all car meeting, Audio Area met diverse stands en demo auto’s en een decibel contest waar word gemeten hoeveel db jouw audio installatie brengt.

Daarnaast vind men hier ook de Barrel Area, hier komen diverse deelnemers van de welbekende Barrel Challenge met hunnen barrel bijeen.

Maandag tweede Pinksterdag, Havenkade, Renselkade en Industrieterrein te Winschoten van 10.00 tot 17.00 uur.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button