Economie

CV Boost Program certificaten uitgereikt door burgemeester Sikkema en EDR directeur Karel Groen

- advertentie -

Winschoten – Burgemeester Cora-Yfke Sikkema en directeur van de Eems Dollard Regio Karel Groen hebben dinsdagmiddag 30 mei in De Klinker de felbegeerde certificaten uitgereikt aan de deelnemers van de CV Boost Program van de Hanze University of Applied Sciences in Groningen.

- advertentie -

Dit programma is een samenwerkingsverband tussen de Hanze Hogeschool, de EDR, het Noorderpoort college, de Hochschule Emden-Leer en de gemeente Oldambt. Het is bedoelt om afgestudeerde hoogopgeleide studenten een boost te geven naar een baan die bij hen past en daarbij past ook een zorgvuldig geschreven CV bij.

Cora Yfke in haar slotwoord: “Uiteindelijk gaat het om, wie ben je, wat kan je en pas je bij ons”.  Volgens de burgemeester geen ellenlange sollicitatie brieven, want die worden snel ter zijde geschoven.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button