Algemeen

Rozenfestival gaat dit jaar niet door

- advertentie -

Winschoten – Het Rozenfestival dat op 1 juli zou worden gehouden gaat niet door. De grootste reden om dit fleurige festival niet door te laten gaan, is het beperkte aantal aanmeldingen van standhouders en de foodtrucks.

- advertentie -

Alle standhouders en foodtrucks die hebben gereageerd op deelname aan dit event zijn op de hoogte gesteld. “Wel wordt er volgend jaar opnieuw geprobeerd om een dergelijk festival te organiseren.” laat de organisatie weten, die in handen ligt van Stichting Zuid Oost Groningen.

“Het festival trekt normaal gesproken vele bezoekers en met de feedback die wij van de verschillende standhouders hebben gekregen over de vorm en inhoud proberen wij dit volgend jaar opnieuw te organiseren”, laten ze weten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button