Economie

Jeanette ontvangt op haar geboortedag de hoofdprijs van de Winkelweek Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De Groningse Jeanette en haar dochter hebben reden om te feesten! Ze zijn namelijk de trotse winnaars van de Hoofdprijs van de Winkelweek 2022: een glimmende Kia Picanto. Het begon allemaal toen ze bij Bosma Bedden een dekbedovertrek kochten en daarbij loten kregen.

- advertentie -

De loten bleven in huis liggen, maar op een dag besloten ze toch een kijkje te nemen bij de trekkingslijst. Tot hun grote verbazing zagen ze dat ze de winnaars waren! En als kers op de taart is het ook nog eens de verjaardag van Jeanette tijdens het uitreiken van de autosleutels.

De City Club Winschoten, de organisator van de Winkelweek, is blij om te zien dat zoveel bedrijven hebben meegedaan. In totaal zijn er maar liefst 255.000 loten uitgegeven tijdens de Winkelweek. Het duurde even voordat de gelukkige winnaars hun prijs konden ophalen, want de levertijd van de Kia was een half jaar. Pascal Meinders van de City Club Winschoten voegt eraan toe: “Maar nu staat hij dan eindelijk voor de deur te glimmen!”

De Winkelweek 2023 vindt ook dit jaar plaats van 19 tot 29 oktober en de Winkeliersvereniging City Club Winschoten hoopt opnieuw op een groot succes.

Gefeliciteerd, Jeanette en dochter! Geniet van jullie prijs en veel rijplezier gewenst!

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button