Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Fotoserie: Eerste editie Sterren op het Marktplein krijgt mogelijk een vervolg

- advertentie -

Winschoten – Vorige week, op Eerste Pinksterdag vond de eerste editie van Sterren op het Marktplein plaats. De kaarten gingen in de voorverkoop snel de deur uit, vooral de laatste dagen was er een stormloop toen er bekend werd gemaakt dat er nog 10% beschikbaar was. Op een uitverkochte Martkplein genoten de bezoekers met prachtig weer.

- advertentie -

Met optredens van Django Wagner, Stef Ekkel, Lucas en Gea, Burdy, Marco Kanters en Gino Graus was het vooral veel meezingen! Het is de eerste keer dat er op het Marktplein een feest plaats vindt op een afgesloten evenemententerrein.

De organisatoren spreken van een mooie eerste editie waarin ze alle verbeterpunten hebben genoteerd en meenemen naar een mogelijk vervolg. Naast de bekende verbeterpunten bij de organisatie, spreekt men ook over een mooi en gezellig feest zonder incidenten en is een vervolg zeker gewenst onder het uitgaand publiek in Winschoten.

Hieronder een (korte) terugblik met 225 foto’s van onze fotograaf Dave Leeuwerik. 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button