Op stap

Burgemeester opent De Flierefluiter en brengt met wethouder een bezoek aan Hotel Leeuwerik

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Nog geen twee jaar wonen ze in Bad Nieuweschans, Onne en Edith de Vries-Talma, en wat een ‘dikke bende’ was hebben ze omgetoverd in een geriefelijk vrijstaand huis en ook nog eens uitgebreid met een logement.  Dit inclusief een mooie tuin en met vrij uitzicht op de laatste resten van de oorspronkelijke vestinggracht in wat nu in de volksmond ‘De Kolk’ heet.

- advertentie -

Burgemeester Cora-Yfke Sikkema heeft dit logement met de naam De Flierefluiter maandagmiddag officieel geopend. Jarenlang hebben Onne en Edith samen in Zeist gewoond, waar Edith is geboren. Maar het Grunnings bloed kruipt toch waar het niet gaan kan van de geboren Groninger Onne en zo zijn ze bij toeval in Bad Nieuweschans terecht gekomen.

Dit nieuwe logement (een chalet) is geschikt voor 4 personen en is van alle gemakken voorzien, inclusief een airco. Voor meer info: www.logementdeflierefluiter.nl

Hotel Leeuwerik
Nog een ander bezoek van de burgemeester in Bad Nieuweschans was aan het Hotel Leeuwerik. Dit hotel is rond de kerstdagen geopend. Ook wethouder Erich Wünker was bij dit bezoek aanwezig. Dit hotel heeft 15 kamers.

Gastheer van dit bezoek was directielid Luiz E. van der Velde, die samen met Monique Moeslund dit hotel beheert. Monique kon helaas voor dit hoog gemeentelijk bezoek geen tijd vrij maken.

Dit bezoek van burgemeester en wethouder was puur gericht op een kennismaking met het hotel met een nieuwe formule en een nieuw concept. Het is online boeken en inchecken met verder geen faciliteiten als een receptie of restaurant, puur basic. Toch zijn de kamers van alle gemakken voorzien. Op de eerste etage zijn ze allemaal voorzien van douche en toilet. Beneden is er een aparte douche- en toiletgelegenheid.

- advertentie -

Realisatie
“Na een “flinke” periode van ontwikkeling aan onze formule en realisatie van dit concept hebben wij onze eerste vestiging in Bad Nieuweschans. Dit is de eerste vestiging ontwikkeld middels de samenwerking van LA Pure BV en Elegant Lion BV als onderdeel van onze Concept X Hotels formule.”, zegt Luiz van der Velde.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button