Incidenten

Dierenambulance op zoek naar eigenaar van gevonden slang

- advertentie -

Finsterwolde – Geen alledaagse melding voor de vrijwilligers van de dierenambulance Oost Groningen. Afgelopen zondag kregen zij een melding van een slang die gevonden zou zijn in de omgeving van de J. Hakenweg.

- advertentie -

De medewerkers gingen direct polshoogte nemen en vonden inderdaad de slang. Zij hebben de slang gevangen en zijn op zoek naar de eigenaar. Onder een bericht op van de dierenambulance op Facebook is gereageerd dat het mogelijk een Russische rattenslang kan zijn

Russische rattenslang
De Russische rattenslang is een zeer forse, niet-giftige wurgslang die een lengte kan bereiken van maximaal 2,5 meter, maar in Nederland meestal kleiner.

De eigenaar van de slang, (als die er is) kan zich melden bij de dierenambulance.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button