Sport

Bato Gymnasten op het podium bij Landelijke Finale

- advertentie -

Winschoten – In Deventer werd afgelopen weekend de Bondsfinale Ritmische Gymnastiek voor duo’s en groepen gehouden. De gymnasten van Bato waren hier goed vertegenwoordigd.

- advertentie -

Bij de duo’s deden twee Bato-duo’s mee. Bij de senioren deden Elise Immenga en Mette Blik mee en zij lieten een prachtige oefening met knots zien. In een sterk deelnemersveld leverde dit hun een prachtige bronzen medaille op. Bij de Benjamins was er een keurige zesde plaats voor Maud Hensema en Rose Brouwer.

Bij de groepen kwamen vier teams van Bato in actie. De senioren hadden in de voorwedstrijden al laten zien een podiumkandidaat te zijn en maakten dit in de finale ook waar. Ze draaiden een top oefening en dit resulteerde in een hele mooie zilveren medaille. De junioren en pre-junioren teams lieten ook keurige oefeningen zien en behaalden mooie scores en een klassering in de middenmoot. De benjamins draaiden ook optimaal en werden nipt vierde.

De teams hebben door deze goede prestaties hun deelname aan de Dutch Gymnastics The Finales in Ahoy Rotterdam op 24/25 juni veilig weten te stellen. Alvast veel succes!

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button