Sport

Volop bekervoetbal bij MOVV: maar liefst 8 finales op één dag

- advertentie -

Midwolda – Zondag 4 juni bestond voetbalclub MOVV uit Midwolda 75 jaar. Ter ere van die feestelijke gebeurtenis had de KNVB MOVV gevraagd om op zaterdag 3 juni maar liefst 8 bekerfinales te organiseren. Vanaf ’s ochtends 10:00 tot 17:00 werd er in verschillende categorieën gestreden om de beker.

- advertentie -

Het publiek kreeg spanning, veel doelpunten en een hoop strijd voorgeschoteld. Rijendik stonden de supporters langs de kant, massaal waren de fans vanuit allerlei plaatsen naar Midwolda afgereisd om hun club in actie te zien. En zoals dat gaat bij finales, was het ook een dag waarop vreugde en verdriet dicht bij elkaar lagen. Vooral bij de wedstrijden waarbij penalty’s voor de beslissing moesten zorgen.

Bij MOVV kijken ze in ieder geval terug op een hele geslaagde finaledag, met prachtig weer en mooie winnaars. Deze dag vol bekerfinales was niet het enige moment waarop er stil wordt gestaan bij het 75-jarig bestaan van de club, op zaterdag 24 juni wordt ook nog een groot jubileumfeest georganiseerd.

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button