Op stap

Dit weekend Groninger molenweekend

- advertentie -

Oldambt – Zaterdag 10 juni en zondag 11 juni zijn er in onze gemeente molens open die zullen draaien bij voldoende wind. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur op zaterdag is aan de Nassaustraat in Winschoten Molen Dijkstra open voor bezichtiging en vertellen de molenaars meer tijdens de wandeling die omhoog zal gaan.

- advertentie -

Vijfentwintig jaar molenaar wordt gevierd op zondag van 11.00 uur tot 16.00 uur in Nieuw Scheemda op de Westerse molen. Er is koffie en thee en iets voor kinderen. Vanaf ’t Waar is de route naar deze molen aangegeven met borden waarop de naam van de molen wordt vermeld ook met pijlen. De dijk langs het Buiten Nieuwediep is te bewandelen en ook met de fiets begaanbaar.

In Finsterwolde/Ganzedijk zal Udema`s molen vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur open zijn en draaien

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button