Economie

Stille boten bij Bootverhuur Blauwestad en Vaderdag actie!

- advertentie -

Midwolda – Stille en schonere elektrische motoren zie je ook steeds meer bij boten. OldambtNu.nl is bij Thijs Huisman van Bootverhuur Blauwestad gaan kijken hoe de vloot er daar nu bij ligt.

- advertentie -

Al sinds 2007 is Thijs Huisman als ondernemer actief bij de haven van Midwolda. Stap voor stap werd het bedrijf uitgebreid. Thijs is de eigenaar van Zeilschool Blauwestad, Bootverhuur Blauwestad en beheert de havens in Midwolda en Blauwestad. De havens zijn bij de watersporters geliefd, ook uit Duitsland zijn er trouwe gasten. In Blauwestad wordt het steeds meer een echte stadshaven en Midwolda kenmerkt zich juist door de ruimte.

(lees verder onder de foto)

Foto: Bootverhuur Blauwestad (ingezonden)

Zeilschool
Veel kinderen en volwassen hebben in de afgelopen jaren leren zeilen bij de zeilschool. In kleine groepjes of zelfs privé wordt het omgaan met de boot aangeleerd. De zomer zeilkampen in Midwolda worden altijd druk bezocht. Veel gezelligheid en uiteraard met elkaar het water op en soms ook erin, maakt dat kinderen graag terugkomen. Het is altijd prachtig om al die kleine gekleurde zeiltjes op het water te zien.

Bootverhuur
Voor het huren van een motorboot of zeilboot, heeft Thijs de keuze uit diverse types. Een groot deel van de boten zijn inmiddels voorzien van elektrische motoren. “Onze zeil polyvalken hebben allemaal een kleine elektrische buitenboordmotor.

Maar we hebben nu ook vier sloepen elektrisch aangedreven.” Twee nieuwe 7 meter aluminium sloepen zijn volledig naar de wensen van Thijs uitgevoerd en daar kunnen maar liefst 10 personen in mee. “Mensen kunnen nu stil en wat groener varen over het Oldambtmeer.”

(lees verder onder de foto)

Foto: Bootverhuur Blauwestad (ingezonden)

Vaderdag actie
Speciaal voor Vaderdag is er een leuke winactie via de Facebookpagina van Bootverhuur Blauwestad. De gelukkige winnaar mag 2 uur varen in de Blue Star motorboot. En degene die het niet wint, maar wel lekker het water op wil, kan even kijken op dezelfde pagina of op www.bootverhuurblauwestad.nl voor de mogelijkheden. Informatie over de zomerzeilkampen staat op www.zeilschoolblauwestad.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button