Algemeen

Fotoserie: The Barrel Challenge Zomereditie van start

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen vrijdag vertrokken zo’n 150 auto’s vanaf het Posttilterrein naar Bulgarije. De deelnemers doen mee aan The Barrel Challenge – Zomereditie. De deelnemers gaan acht dagen lang in een auto, ouder dan 20 jaar, touren door Europa, over steile hellingen en bergpaden en prachtige zomerlandschappen.

- advertentie -

Tijdens de rit naar Bulgarije krijgen de deelnemers meerdere opdrachten voor hun kiezen. Per opdracht krijgen de deelnemers punten en zo wordt er uiteindelijk een winnaar bekend gemaakt.

Alles draait om de barrel. Het voertuig mag niet jonger zijn dan 2003, de prijs maakt niet uit, als het maar een barrel is. Het is leuk als auto gepimpt tot de meest gekke constructie; hoe excentrieker en gekker des te spectaculairder.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button