Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Feestelijke afsluiting wandel 3-daagse Old Wolde

- advertentie -

Winschoten – Net als voorgaande jaren was er ook dit jaar weer de wandel 3-daagse rond verpleeghuis Old Wolde. Op 13, 14 en 15 juni, een week na de avondvierdaagse, gingen de bewoners met hun familieleden en begeleiders rond het verpleeghuis wandelen.

- advertentie -

De meeste bewoners van Old Wolde kunnen niet meer deelnemen aan de avondvierdaagse, maar het is een evenement wat bij velen dierbare herinneringen oproept. Zo ontstond het idee van de wandel drie-daagse. Ook het buiten zijn en bewegen is natuurlijk erg fijn.

De organisatie lag in handen van de activiteitenbegeleiders in samenwerking met de zorgmedewerkers van Old Wolde. De bewoners konden wandelen, of met begeleiding in de rolstoel, rondjes om Old Wolde maken. Een ronde is 1.1 kilometer. De bewoners werden hierin ondersteund door medewerkers, familieleden en vrijwilligers.

Feestelijke afsluiting
Donderdag was er, net als bij de intocht van de avondvierdaagse een feestelijke afsluiting. Een mooie prestatie mag tenslotte zeker beloond worden! Tijdens de start werden de bewoners aangemoedigd door burgemeester Cora-Yfke Sikkema. De stadsdichter droeg een toepasselijk gedicht voor en “De Klinkers” begeleidde de bewoners tijdens de laatste rondes, waarna iedereen onthaald werd met bloemen en een medaille. Het was weer een feestelijk gebeuren!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button