Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Terug naar de tijd van Nightfever bij Shooters

- advertentie -

Winschoten – Vrijdag 23 juni staat Shooters Winschoten in teken van Discotheek Nightfever. Ze gaan terug naar de tijd van de 90’s en 00’s. Discotheek Nightfever opende 1979 haar deuren. Vanaf de opening werd het bedrijf gerund door eigenaar en disc-jockey Gerrie de Vrieze, alias Jerry Cooper.

- advertentie -

In het jaar 2000 werd de discotheek verkocht aan een andere horeca-ondernemer, die tot 2006 de zaak exploiteerde. In 2007 werd de discotheek na een jaar gesloten te zijn geweest, heropend. In 2012 werd de discotheek definitief gesloten. 

Nu jaren later blijven alleen de herinneringen over en is tijd om nieuwe herinneringen te maken! Om deze avond compleet te maken heeft Shooters een bekende disc-jockey uit de tijd van Nightfever uitgenodigd om tijdens dit feestje te komen draaien. Tim Holland was gelijk enthousiast toen hij hiervoor benaderd werd en hoopt alle bekenden, uit die gouden Nightfever tijd, terug te zien om voor hen te mogen draaien!

Deze avond begint om 21:00 uur. De leeftijd is 21+ en voor iedereen gratis entree. 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button