Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Getuigen gezocht na aanrijding met fietser in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Op vrijdag 26 mei 2023 tussen 11:00 en 11:30 uur heeft er een aanrijding plaats gevonden tussen een voertuig en een fiets. Een vrouw op een fiets reed op de Burgermeester Schönfeldplein in Winschoten. Zij kwam vanuit de richting van de Langestraat en reed in de richting van de Wilhelminasingel.

- advertentie -

Ter hoogte van Boekhandel Schuringa deed een bestuurster van een lichtkleurig voertuig het voorportier van haar voertuig open. De vrouw op de fiets kon deze niet meer ontwijken en kwam hierdoor ten val.

Omstanders en de vrouw van het voertuig hebben de vrouw nog geholpen tot de ambulance ter plaatse was. Echter heeft de vrouwelijke bestuurster van het voertuig geen gegevens achtergelaten. Ben jij of ken jij de bestuurster van het voertuig of ben je getuige geweest van het voorval?

Dan komt de politie graag in contact met jou via 0900-8844.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button