Algemeen

Hollandse Nieuwe zorgt voor drukte bij vishandels

- advertentie -

Winschoten – De Hollandse Nieuwe is weer verkrijgbaar en dat zorgde voor drukte bij de vishandels in Winschoten. Zo stonden de mensen in de rij bij Vishandel Zuidema aan de Engelstilstraat en bij vishandel Chris Lich op de Venne.

- advertentie -

De jaarlijkse traditie van de eerste vangst van de haring zorgt voor veel enthousiasme bij visliefhebbers. De vishandels hebben dan ook hun handen vol om aan de grote vraag te voldoen. Klanten staan in de rij om de eerste Hollandse Nieuwe te bemachtigen. De verse haring wordt ter plaatse schoongemaakt en gesneden, zodat de klant direct kan genieten van de overheerlijke smaak.

Hoe je de Hollandse Nieuwe ook eet, één ding is zeker: het is een heerlijke delicatesse waar veel mensen ieder jaar weer naar uitkijken. Proef jij dit jaar ook de eerste Hollandse Nieuwe?

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button