Incidenten

Auto crasht na achtervolging door Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Surveillerende agenten zagen in de nacht van zaterdag op zondag rond 00:30 uur een personenauto met hoge snelheid over de N964 richting Winschoten rijden. Ze wilden de bestuurder een stopteken geven, deze werd genegeerd door de bestuurder.

- advertentie -

De politie zette een achtervolging in. Tijdens deze achtervolging raakte de politieauto aan de Molenweg dusdanig beschadigd, waardoor hij niet verder kon rijden. Hierop neemt een andere politie-eenheid de achtervolging over.

“Op een bepaald moment raakt de auto van de verdachte aan de Hofstraat een lantaarnpaal waardoor de snelheid vermindert. De verdachte rijdt door om even verderop aan de Olieslagerstraat, na het raken van een stilstaand voertuig, wederom tegen een lantaarnpaal tot stilstand te komen.” laat de woordvoerder van de politie weten.

Achtervolging te voet
De agenten willen hier de bestuurder aanhouden, maar hij vlucht te voet weg. Het lukt na een korte achtervolging te voet de verdachte aan te houden. “De 25-jarige man uit Hoogezand wordt verdacht van een aantal feiten, onder andere het rijden onder invloed, het rijden met een ongeldig rijbewijs en gevaarlijk rijgedrag.” aldus de politie.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button