Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

‘Geweerschoten’ blijkt uitlaat van auto

- advertentie -

Winschoten – Vele inwoners van Winschoten hebben het de afgelopen periode vaker gehoord, een automobilist die rond rijdt met een uitlaat die enorme knallen produceert. Afgelopen vrijdagavond was dit rond 22.45 uur weer het geval. “De meldkamer kreeg meerdere meldingen van mogelijke geweerschoten in Winschoten.” laat een agent weten op Instagram.

- advertentie -

De knallen waren ook bij de politie niet onopgemerkt. Zij troffen kort daarna op de Nijverheidsweg (industrie Rensel) een automobilist aan die met zijn uitlaat van de auto knallen kon produceren. “Wij hebben de bestuurder geverbaliseert en het voertuig voorzien van een WOK-status.” laat de politie weten. “Het voertuig mag niet meer rijden totdat deze is gekeurd bij de RDW.”

WOK
WOK staat voor ‘Wachten op keuring’ en dat betekent in feite dat het kenteken ingetrokken is totdat het voertuig weer is goedgekeurd door de RDW.

De knallen werden ook gehoord in Scheemda en Midwolda.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button