Op stap

Met ’t Spoor de zomer door!

- advertentie -

Winschoten – Jongerencentrum ’t Spoor nodigt jongeren uit om deel te nemen aan een scala aan leuke activiteiten en evenementen. Van avontuurlijke outdoor-uitstapjes tot creatieve workshops en bruisende feesten, ’t Spoor zorgt ervoor dat jouw zomer gevuld is met plezier en nieuwe ervaringen.

- advertentie -

Kom langs bij ’t Spoor en ontmoet gelijkgestemde jongeren die samen met jou de zomer onvergetelijk maken. Bereid je voor op een zomer vol vriendschap, avontuur en geweldige herinneringen. Doe mee en laat ’t Spoor je gids zijn voor een onvergetelijke zomer!

Voor de maand juli staat er al van alles op de planning, check de agenda op www.jctspoor.nl voor meer informatie over de activiteiten en hoe je je kan aanmelden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button