Op stap

Vandaag: RTL7-opnames voor Sterkste man van Nederland 2023

- advertentie -

Winschoten – Dit weekend niet te missen: RTL7-opnames voor de Sterkste Man. Start om 13.00 uur. Atleten aanwezig om 12.00 uur. Na een reeks spannende voorrondes door heel Nederland zijn de 12 finalisten bekend voor de finale van de Sterkste Man van Nederland.

- advertentie -

KELVIN DE RUITER, GEORGE SULAIMAN, KEVIN de JONG, KEVIN HAZELEGER, XIAN HANDELS, SANDER v ZUTPHEN, GUUS PALMER, YOELL BLOM, JOHAN LANGHORST, ANGELO v/d PAS, PIET LEPELAAR en MAX GELDER

Het evenement, dat plaatsvindt op 8 juli op het Marktplein in Winschoten, belooft een spektakel te worden met zes uitdagende onderdelen waarin de deelnemers hun kracht en uithoudingsvermogen zullen tonen.
Het programma voor het NK Sterkste Man op 8 juli bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Truckpull-Harnas en touw
2. Yoke Race – 410 kg over 25 meter
3. Deadlift Ladder – 280/300/320/340/360 kg
4. Farmers Walk – 135 kg over 2x 25 meter
5. Boomstam MAX – 3 beurten
6. Atlas Stones – vergelijkbaar met 2022

De finalisten zullen hun grenzen verleggen en strijden om de felbegeerde titel van Sterkste Man van Nederland. Dit evenement trekt jaarlijks duizenden toeschouwers en wordt opgenomen door RTL7, wat zorgt voor nog grotere publieksbelangstelling.

Naast het sportieve spektakel biedt het Marktplein ook volop gelegenheid om te genieten van de zomerse sfeer. Bezoekers kunnen tussendoor genieten van een heerlijk hapje en drankje op gezellige terrasjes, en het wordt heel mooi weer.

Mis dit fantastische evenement niet! Kom naar het Marktplein in Winschoten op 8 juli en beleef de krachtmeting van de Sterkste Man van Nederland. Wees getuige van de ongelooflijke prestaties en juich de finalisten toe terwijl ze alles op alles zetten om de titel te veroveren.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button