Economie

Steakhouse Desperado ondergaat metamorfose

- advertentie -

Winschoten – Steakhouse Desperado, gelegen aan de Engelstilstraat in de Molenstad, heeft een metamorfose ondergaan. Vanaf het plafond tot aan de vloer is er veel veranderd in dit restaurant. “Met trots kunnen we zeggen dat Desperado al sinds 1999 een dochteronderneming is van het bekende Makedonia,” aldus Armando Mamutovski, mede-eigenaar van de zaak.

- advertentie -

Het pand kwam destijds in de verkoop. De vader en oom van Armando besloten het pand te kopen zonder een specifieke bestemming. Het pand stond na aankoop al een tijdje leeg en hierdoor werden de broers wat ‘’desperate’’, wanhopig in het Engels. Hier kwam het idee uit om een steakhouse te openen dat Desperado moest heten.

(lees verder onder de foto)

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

Hoewel het restaurant een complete make-over heeft ondergaan en er een verfrissende wind door het pand heeft gewaaid, blijft het toch herkenbaar Desperado. “We vinden het als familie erg belangrijk bij een verbouwing, dat een vaste gast ons restaurant nog steeds herkent. En een nieuwe gast moet denken; wat een mooie frisse zaak.”

Wanneer je Desperado in loopt moet je goed kijken naar wat er nou veranderd is, maar alles is over de kop gegaan. “De vloer is aangepakt, het plafond is nieuw, de toiletgroepen zijn verbouwd, we hebben een compleet nieuwe bar gekregen en veel elementen in de zaak zijn veranderd, inclusief nieuwe wijnkasten in de zaak. We hebben de verbouwing gefaseerd gedaan omdat we niet de gezelligheid uit de zaak wilden halen. Zo konden we precies goed zien wat we wel en niet konden veranderen.”

Al met al is er dus veel aangepast zonder het herkenbare Desperado weg te halen.

- advertentie -

(lees verder onder de foto)

- advertentie - 
Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

Kwaliteit
Bij Steakhouse Desperado draait alles om kwaliteit en smaak. De heerlijke steaks van alleen de beste kwaliteit of de fantastische spareribs, dit zijn enkele hoogtepunten van het menu. De chefs werken uitsluitend met de beste ingrediënten, om elke gast een unieke eetervaring te bezorgen. De koks dragen zorg voor elk stukje vlees.

“Zo maken wij het vlees zelf schoon en zien wij elk stukje vlees dat er voorbij komt. De controle is erg hoog waardoor we ook zelf de kwaliteit goed in de hand hebben. Onze missie is: de hoogst haalbare kwaliteit aan vlees in de provincie Groningen!” zegt Armando.

(lees verder onder de foto)

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

Naast het vernieuwde interieur en de heerlijke gerechten, is de service bij Desperado ongeëvenaard. Het gastvrije personeel staat altijd voor je klaar en zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt. Of je nu komt voor een romantisch diner voor twee, een gezellige avond uit met vrienden of een zakelijk diner, Desperado weet altijd de perfecte ambiance te creëren.

Desperado is van woensdag tot en met zondag geopend, de buren Makedonia zijn zeven dagen in de week geopend. “We vinden het belangrijk dat een gast zich bij ons thuis voelt, hier doen we dan ook elke dag ons best voor. Een goed bedrijf ben je namelijk nooit, maar dat probeer je elke dag weer te zijn”, vertelt Armando trots.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button