Incidenten

Politie onderzoekt kogelgaten in ruit bij horecagelegenheid

- advertentie -

Winschoten – Een gedeelte van het Marktplein in Winschoten is woensdagavond door de politie afgezet. Bij een horecagelegenheid zijn gaten in een ruit ontdekt. “Wij onderzoeken of dit daadwerkelijk kogelgaten zijn.” aldus de woordvoerder van de politie.

- advertentie -

Volgens RTV Noord zijn er ook op straat kogelhulzen gevonden. “Wat er precies is gebeurd moet onderzoek uitwijzen. De gaten kunnen bijvoorbeeld vanmiddag, vannacht of gisteravond al zijn veroorzaakt”, zegt de politiewoordvoerder.

Omdat er geen sprake is van acuut gevaar, heeft de ontdekking van de kogelgaten in de kroeg geen gevolgen voor de kermis, die woensdagavond in volle gang is op het Marktplein. Het plein wordt dan ook niet ontruimd, liet de burgemeester van de gemeente Oldambt – Cora-Yfke Sikkema – desgevraagd door RTV Noord weten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button